Ζάκυνθος

Τα εξαιρέσιμα δύο ακόμα μηνών κατεβλήθησαν σε εργαζόμενους στο Νοσοκομείο

Μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται για τα εξαιρέσιμα (αποδοχές που αφορούν νυχτερινά και αργίες) καταβλήθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο προσωπικό του Νοσοκομείου και η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να μην αποφασίσουν συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, τουλάχιστον μέχρι και σήμερα Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων Ευάγγελο Τσώλα, οι εργαζόμενοι εξοφλήθηκαν για την πρόσθετη εργασία κατά τους μήνες Δεκέμβρη και Σεπτέμβρη.

Θυμίζουμε πως με δεδομένες τις δεσμεύσεις πως οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν τα εξαιρέσιμα, ο Σύλλογος αποφάσισε να αναστείλει τις κινητοποιήσεις του που θα απέτρεπαν την μεταφορά στο νέο Νοσοκομείο και να επανεκτιμήσει την κατάσταση την Παρασκευή.

Τελικά η Γενική Συνέλευση δεν έγινε την Παρασκευή αλλά θα γίνει σήμερα Δευτέρα, οπότε και οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Προς το παρόν, το χρονοδιάγραμμα της εκπαίδευσης του προσωπικού στις νέες εγκαταστάσεις συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *