Ζάκυνθος

Τα δικαιολογητικά 500 παραγωγών έστειλε ο Συνεταιρισμός στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Της Αγγελικής Ξενόφου

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ενιαίος Συνεταιρισμός έστειλε στον ΟΠΕΚΕΠΕ τα δικαιολογητικά  500 παραγωγών της Ζακύνθου που δεν είχαν πάρει καθόλου χρήματα για την επιδότηση. Έτσι εκτιμάται ότι τις παραμονές των Χριστουγέννων όλοι οι αγρότες του νησιού θα λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται και δεν θα μείνουν εκκρεμότητες.
Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου έκλεισε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ και σύμφωνα με όσα δήλωσε στον –Ε- ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού Πέτρος Βισβάρδης, μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν καταχωρηθεί όλα τα στοιχεία που έπρεπε για να πληρωθούν οι αγρότες. «Πρόκειται για τα 500 άτομα που δεν πήραν επιδότηση και  αναμένουμε να γίνει πληρωμή τις επόμενες ημέρες που θα κατατεθεί η Β’ δόση» επεσήμανε ο κ. Βισβάρδης.
Από την πλευρά του το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού  θα συνεδριάσει εντός των ημερών, πριν τον καινούργιο χρόνο και  θα συζητήσει όλα τα τρέχοντ5α σοβαρά θέματα, όπως οι επιδοτήσεις, η εκκαθάριση  των παλιών χρεών κλπ.
Αναφορικά με την καταβολή των υπολοίπων της επιδότησης , οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατατεθούν παραμονές Χριστουγέννων, με πιο πιθανή ημερομηνία τις 22 ή τις 23 Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζεται πως οι αγρότες έχουν λάβει την πρώτη δόση των χρημάτων της επιδότησης τα μέσα Νοεμβρίου και τώρα αναμένονται τα υπόλοιπα.
Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έγινε γνωστό πως θα ολοκληρωθούν οι  πληρωμές  της εξισωτικής και του 2014 κα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *