Ζάκυνθος

Τέλος στις φημολογίες για την τ. βασιλική οικογένεια βάζει ο Μητροπολίτη Δωδώνης!

Τέλος στις φημολογίες που έκαναν λόγο για τον επικείμενο γάμο του γιου του τ. Βασιλιά Κωνσταντίνου στη Ζάκυνθο, έδωσε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, που μιλώντας στο ραδιόφωνο του -Ε- από την Πάτμο όπου βρίσκεται αυτό το διάστημα, σχολίασε με νόημα πως οι Ζακυνθινοί έχουμε πολύ μεγάλη φαντασία!

Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει αφορούσαν τον επικείμενο γάμο του τρίτου γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, Φίλιππου στο νησί μας και μάλιστα το γεγονός ότι το μυστήριο θα τελέσουν από κοινού οι Μητροπολίτες Ζακύνθου και Δωδώνης!

Ο κ. Χρυσόστομος, υποστήριξε πως αν κάτι τέτοιο συνέβαινε θα είχε ήδη ανακοινωθεί από τον ίδιο, ενώ έκανε γνωστό πως ο γάμος αφορά έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στα Αραβικά Εμιράτα με την εκλεκτή της καρδιάς του, την οποία γνώρισε στο όμορφο νησί μας.

Καλεσμένοι του ζευγαριού θα είναι διάφοροι εκπρόσωποι του διεθνούς jetset, πολύ πιθανό δε και μέλη της βασιλικής οικογένειας των Εμιράτων. Ωστόσο καμία τέτοια επίσημη πληροφορία δεν υπάρχει προς το παρόν.

«Απορώ γιατί κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο, αφού δεν είναι καν πρωταπριλιά! Αν επρόκειτο να έρθει ο τ. Βασιλιάς θα ήταν γνωστό και θα το λέγαμε και εμείς! Πρόκειται να παντρευτεί ένας κύριος που ερωτεύτηκε την γυναίκα του στη Ζάκυνθο και υποσχέθηκαν πως θα παντρευτούν στο νησί μας! Αυτός είναι επιχειρηματίας στα Εμιράτα και πολύ πιθανό να παραστεί και κάποιος εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας των Εμιράτων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Δωδώνης, συμπληρώνοντας πως στη Ζάκυνθο ακούγονται διάφορα παλαβά!

«Δεν είναι δυνατόν να γράφεται ότι θα έρθει η βασιλική οικογένεια και να μην υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε αυτό!» σχολίασε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *