Ζάκυνθος

Σύγχυση για τη συγκρότηση της Λιμενικής Επιτροπής

 

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις γύρω από τη σύσταση της Λιμενικής Επιτροπής, μετά την αποδοχή της ένστασης που υπέβαλε ο ναυτικός πράκτορας Γ. Κεφαλληνός και βάση αυτής τίθεται θέμα για την σύσταση της Λιμενικής Επιτροπής.

Ο κ. Κεφαλληνός, θεωρεί πως πλέον υπάρχει ζήτημα τόσο για την ανάδειξη του Προέδρου όσο και για τις αποφάσεις που έχει πάρει μέχρι τώρα η Λιμενική Επιτροπή.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τ. Ζώντος πάντως, υποστηρίζει πως κατά τη γνώμη του το ζήτημα θα ξεπεραστεί εφόσον διευκρινιστεί πως ο κ. Δ. Κεφαλληνός είναι ναυτικός πράκτορας που δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο.

«Αν θέλουν να με βγάλουν από τη θέση μου ας με βγάλουν» σημείωσε σχετικά με το ενδεχόμενο νέας εκλογής προέδρου και επανασύστασης της Επιτροπής.

To ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα συμβεί εάν υπάρξει νέα ένσταση περί αντικανονικής σύνθεσης της επιτροπής και αντικανονικής εκλογής προεδρείου;

Οι απόψεις διίστανται επί του θέματος και εφόσον προκύψει τέτοια ένσταση είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθεί η υπόθεση στο χώρο της δικαιοσύνης!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *