Ζάκυνθος

Σύγχρονο και υπερπολυτελές το νέο πλοίο της γραμμής Ζακύνθου Κυλλήνης

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το Σάββατο το μεσημέρι το πλοίο Fior di levante, ιδιοκτησίας Γιώργου Θεοδόση που αναμένεται να δρομολογηθεί από τις αρχές Νοεμβρίου στη γραμμή Ζακύνθου Κυλλήνης.
Πρόκειται  για ένα μοντέρνο και υπερπολυτελές σκάφος που έχει δημιουργήσει άριστες εντυπώσεις στους ναυτιλιακούς κύκλους του Πειραιά.
Η  έλευση του νέου πλοίου  Fior Di Levante ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα αφού συνολικά για την γραμμή Ζακύνθου Κυλλήνης έχουν υποβληθεί προτάσεις για 11 δρομολόγια την ημέρα, από τρεις διαφορετικές εταιρείες. Πιο συγκεκριμένα, αίτημα για 4 δρομολόγια την ημέρα έχει γίνει από την Κοινοπραξία Πλοίων ενώ τον ίδιο αριθμό δρομολογίων την ημέρα έχει ζητήσει και η εταιρεία Levante, στην οποία ανήκει το καινούργιο πλοίο.
Τρία συνολικά δρομολόγια έχει ζητήσει η εταιρεία kefalonian Lines, ώστε τα δύο να πραγματοποιούνται από το Νήσος Κεφαλονιά και το τρίτο από το Ζάκυνθος Ι.
Σημειώνεται πως οι αρχικές προτάσεις των εταιρειών δεν είχαν γίνει αποδεκτές από το Λιμεναρχείο, το οποίο καλείται να εκφράσει τη γνώμη του και οι διαφωνίες της Υπηρεσίας αφορούσαν τις ώρες των δρομολογίων αφού είτε ορισμένα δρομολόγια συνέπιπταν, είτε είχαν ελάχιστη χρονική απόσταση μεταξύ τους.
Το κατά πόσο οι αρχικές προτάσεις για 11 δρομολόγια την ημέρα θα φτάσουν τελικά και ως εισηγήσεις στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών θα φανεί το επόμενο διάστημα.

πηγή:http://www.shipfriends.gr/forum/galleryuploads/gallery/category_1369/gallery_1826_1369_283302.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *