Ζάκυνθος

Σωρεία παρανομιών εντόπισε η Αστυνομία τον Αύγουστο

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία της μηνιαίας δραστηριότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου για το μήνα Αύγουστο καθώς δείχνουν την αύξηση της εγκληματικότητας σε συνδυασμό με τις προσπάθειες των ανδρών όλων των αρμοδίων Τμημάτων της Αστυνομίας για την πάταξή της.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι συνελήφθησαν συνολικά εκατόν είκοσι ένα (121) άτομα για κλοπές- διαρρήξεις,  κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατοχή παράνομου οπλισμού καταδιωκτικά έγγραφα, παράνομη παραμονή στην Χώρα, πλαστογραφία, υγειονομικές παραβάσεις καθώς και διάφορα άλλα αδικήματα.

Εξιχνιάστηκαν δεκαεπτά (17) υποθέσεις κλοπών και μία υπόθεση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα πρόσωπα με αμοιβή, ενώ παράλληλα  κατασχέθηκαν κοκαΐνη 10,4 γραμμαρίων, δύο πιστόλια, κυνηγετικά όπλα,   μαχαίρια, δύο στιλέτα, φυσίγγια, ηλεκτρονική ζυγαριά, κινητά τηλέφωνα, κλεμμένες φωτογραφικές μηχανές, δύο επιβατικά αυτοκίνητα, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και το χρηματικό ποσό των 7.145 ευρώ.

Επιπλέον κατά την συγκρότηση συνεργείων αντιμετώπισης παραβατικότητας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων βεβαιώθηκαν: 535 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων 235 επικίνδυνες, καθώς και 58 παραβάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *