Ζάκυνθος

Συνελήφθησαν τρεις ΡΟΜΑ δράστες κλοπών

Συνελήφθησαν από την Αστυνομία τρεις ΡΟΜΑ οι οποίοι είναι δράστες κλοπών που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο νησί μας.

Μεταξύ των αδικημάτων που έχουν διαπράξει οι τρεις συλληφθέντες είναι διάρρηξη και κλοπή στο χώρο του παλιού νοσοκομείου, κλοπή σε ιδιωτικό συνεργείο αλλά και απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι.

Οι τρεις ΡΟΜΑ συνελήφθησαν προχθές Δευτέρα από άνδρες της Ασφάλειας στην περιοχή του Λαγανά και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν κλέψει αντικείμενα από σίδερο και χαλκό τα οποία όπως είναι γνωστό τα εμπορεύονται μεταφέροντάς τα με οχήματα εκτός Ζακύνθου.

Στον τομέα αυτό θα πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι στο λιμάνι από το προσωπικό του Λιμεναρχείου καθώς από εκεί περνούν τα κλεμμένα αντικείμενα και είναι γνωστό ότι μεγάλες ποσότητες από σίδηρο έχουν μεταφερθεί εκτός νομού. Καταγγελίες έχουν γίνει και από τη δημοτική αρχή καθώς έχουν χαθεί σιδερένια αντικείμενα όπως σχάρες φρεατίων κλπ. που έχουν κλαπεί.

Αναφορικά με τα είδη που έκλεψαν από το νοσοκομείο θα πρέπει να γίνει καταγραφή και η διοίκηση να βρει πως θα αντιμετωπίσει το θέμα που από πριν γνωρίζαμε ότι θα προκύψει όταν έγινε η μεταφορά στο νέο νοσοκοεμίο στο Γαϊτάνι..

 Οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τα τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος και οι άλλοι δύο νεαροί ενήλικες και σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *