Ζάκυνθος

Συνεδριάζει απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο – Ορίζονται διοικήσεις σε ΦοΔΣΑ και ΔΕΥΑΖ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζακύνθου συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα με πρωταρχικό θέμα τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου στο φορέα της καθαριότητας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη θέση του Προέδρου τόσο στο ΔΣ του ΦοΔΣΑ όσο και στο ΔΣ της ΔΕΥΑΖ θα αναλάβει ο ίδιος ο Δήμαρχος, όπως το έχει κατά καιρούς αναφέρει σε συζητήσεις γιατί θέλει να έχει την ευθύνη σε αυτούς τους καίριους τομείς, ειδικά τώρα που θα γίνουν τα έργα της διαχείρισης των απορριμμάτων και η κατασκευή του εργοστασίου στο Λίβα.

Στο ΔΣ του ΦοΔΣΑ θα προταθεί και ο Αντιδήμαρχος Δ. Κουτσογιάννης ενώ στη ΔΕΥΑΖ θα προταθούν ο Αντιδήμαρχος Λαγανά Χ. Βαρβαρίγος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Κακολύρης.

Στην αποψινή συνεδρίαση θα οριστούν τα μέλη των ΔΣ σε ΦοΔΣΑ, ΔΕΥΑΖ, παιδικούς Σταθμούς και στην Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου. Επίσης θα συσταθούν οι Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Θα γίνει η τρίτη κατανομή του έτους 2019 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων και κάλυψη δαπάνης υλοποίησης θεσμού Σχολικού Τροχονόμου, τροποποίηση του προϋπολογισμού κλπ.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *