Κοινωνία

Συναντήσεις του Διονύση Ακτύπη σε Α’ Βάθμια, Β’ Βάθμια, ΙΚΑ, ΔΕΥΑΖ και Εμπορικό Σύλλογο

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου κ. Διονύσης Ακτύπης είχε χθες σειρά συναντήσεων σε δημόσιους φορείς.

Αρχικά είχε συνάντηση με τους Προϊσταμένους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου με τους οποίους είχε μακρά συζήτηση για τα θέματα που τους απασχολούν όπως το κτηριακό και η δημιουργία νέων μονάδων στο νησί, αλλά έθεσε και το ζήτημα που αφορά μαθητές και γονείς του νησιού μας αυτό το διάστημα σχετικά με τους εξεταζόμενους στις Πανελλαδικές εξετάσεις στο νησί μας και την μοριοδότηση που τους έταξε η απερχόμενη Κυβέρνηση λόγω σεισμού, για την οποία όμως δεν έχει υπογραφεί ακόμα η απαιτούμενη Υπουργική Απόφαση παρατείνοντας την αγωνία τους και εμπαίζοντάς τους.

Στη συνέχεια ο κ. Ακτύπης επισκέφθηκε το κτήριο του πρώην ΙΚΑ, όπου είχε μια εκτενέστατη συζήτηση με το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό. Το κύριο πρόβλημα που του τόνισαν είναι η υποστελέχωση για ένα φορέα με αυξημένες ανάγκες, αλλά και η υποχρηματοδότηση, η έλλειψη σε αναλώσιμα αλλά και η κακή κατάσταση που έχει περιέλθει το κτήριο έπειτα και από τον πρόσφατο σεισμό, που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια προσωπικού και ασφαλισμένων.

Έπειτα ο κ. Ακτύπης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΥΑΖ όπου συζήτησε με το προσωπικό για προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση διοικητικά αλλά και στα φλέγοντα ζητήματα της ύδρευσης και της αποχέτευσης.

Τέλος συνάντηση είχε και με τον Εμπορικό Σύλλογο στα γραφεία του. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η δημιουργία του Οpen Mall το οποίο εντάχθηκε πρόσφατα στα υπό χρηματοδότηση έργα αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν τους εμπόρους (πεζοδρόμηση Αλ. Ρώμα, φορολογία κλπ.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *