Κοινωνία

Συνάντηση της υπ. Βουλευτή Χρ. Τετράδη με τους ετεροδημότες στην Αθήνα!

Το μήνυμα πως στις 7 Ιουλίου πρέπει η ΝΔ να πάρει αυτοδυναμία για να δημιουργήσει μια ισχυρή Ελλάδα μετέφερε στους ετεροδημότες Ζακυνθινούς , η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Τετράδη. Το βράδυ της Τετάρτης, στο ξενοδοχείο “Electra Palace” και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και νοσταλγίας για τον τόπο μας από τους συμπατριώτες μας στην Αθήνα, η κ. Τετράδη ανέδειξε τις πολιτικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς της και δέχθηκε τις ευχές των συγκεντρωμένων για καλή επιτυχία στις εκλογές.

“Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που είστε σήμερα μαζί μου και ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου, καθώς και την Υπουργό μας και υποψήφια στην Α’ Αθήνας, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, που με τιμά ιδιαίτερα με τη φιλία της. Εισπράττω την αγάπη και τη στήριξή σας σε αυτόν τον δύσκολο, αλλά και όμορφο αγώνα για την Ελλάδα, αλλά και για τη Ζάκυνθο, για το σήμερα, αλλά και για τις μελλοντικές γενιές. Μας συνδέει η ίδια λαχτάρα και η ίδια προσδοκία. Να δούμε τη Ζάκυνθο εκεί που της αξίζει. Ψηλά! Χορτάσαμε από λόγια στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις Ευρωεκλογές ζήτησαν αλλαγή, πράξεις και αποτελέσματα. Αυτή την αλλαγή ολοκληρώνουμε στις 7 Ιουλίου, για να ξημερώσει μια καινούργια μέρα στην πατρίδα μας. Αυτοί που δοκιμάστηκαν στην πολιτική εκπροσώπηση του νησιού μας, απέτυχαν να δώσουν λύσεις. Συνέχισαν να περιγράφουν προβλήματα. Αλλά ο Βουλευτής δεν ψηφίζεται για σχολιαστής. Ψηφίζεται για να δίνει λύσεις. Αυτό θα κάνω εγώ και για αυτό έθεσα υποψηφιότητα. Είναι για μένα προνόμιο και τιμή να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, εκπροσωπώντας την αλλαγή και τη νέα δύναμη στη Ζάκυνθο. Μόνος του ο καθένας μας δεν μπορεί να κάνει πολλά. Αντίθετα, ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε αυτά που πραγματικά αξίζουμε. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε με συνεργασία, αριστεία και εξωστρέφεια. Σας ευχαριστώ” τόνισε η κ. Τετράδη.

Την στήριξή της στη Χριστίνα Τετράδη εξέφρασε η πρώην Υπουργός Τουρισμού και υποψήφια στην Α’ Αθήνας, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Τη Χριστίνα τη γνωρίζω πολλά χρόνια και εκτός από μια καλή μου φίλη, τη θεωρώ εξαιρετική συνεργάτιδα στα χρόνια που ήμουν στο Υπουργείο Τουρισμού και στην περίοδο εκείνη που βάλαμε από κοινού τις βάσεις για τη μετέπειτα ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού (2012-2015). Είναι μια δραστήρια και πετυχημένη γυναίκα, που ό,τι στόχο βάζει τον υλοποιεί. Της εύχομαι να πετύχει και τον σκοπό της να εκπροσωπήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ζάκυνθο, στην επόμενη Βουλή. Το νησί έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και πιστεύω ότι με τη στήριξη της Χριστίνας και τη δραστηριότητα που θα αναπτύξει ως Βουλευτής θα μπορέσει η Ζάκυνθος να αποκτήσει ακόμη περισσότερα οφέλη από την ανάδειξη του τουρισμού και από τη σύζευξή του με τον πολιτισμό”.

Να σημειωθεί ότι εκεί ήταν ακόμη ο επίτιμος πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος ανέφερε:

“Συνυπήρξα με τη Χριστίνα 12 χρόνια στο ΞΕΕ και ήταν οικονομικός επόπτης, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη όχι μόνο τη δική μου, αλλά όλου του Δ.Σ. Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για όλους τους επαγγελματίες τότε. Μπορώ να πω ότι η συνεισφορά της ήταν σημαντική, διότι διαθέτει γνώση, εμπειρία και δυναμισμό. Θα είναι ιδανική συγκυρία και εγγύηση για το νησί να αναλάβει την πολιτική διαχείριση και του τουρισμού από το υψηλότερο θεσμικό πόστο της Βουλευτή Ζακύνθου”.

Κολακευτική ήταν και η τοποθέτηση του νυν πρόεδρου του ΞΕΕ, κ. Αλέξανδρου Βασιλικού, που μίλησε για αφοσίωση: “Με τη Χριστίνα έχουμε μοιραστεί μια κοινή πορεία. Αν πρέπει να βρω μια λέξη που τη χαρακτηρίζει αυτή είναι η αφοσίωση. Αφοσίωση στην οικογένεια, στην επιχείρηση και στα κοινά. Είναι σπάνιο να βρει κανείς κάποιον που να έχει τη δύναμη και το σθένος να μπορεί να συνδυάσει και τα τρία το ίδιο πετυχημένα. Γνωρίζω το ζήλο με τον οποίο εργάζεται πάντα και μπορώ να πω ότι ο τουρισμός θα νιώσει τυχερός αν η Χριστίνα είναι στη Βουλή αύριο. Είναι θέμα επιλογής και όσοι την ψηφίσουν δεν θα βοηθήσουν μόνο τη Ζάκυνθο, αλλά ολόκληρο τον ελληνικό τουρισμό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *