Κοινωνία

Συνάντηση Δημάρχου – Συνδυασμού Γ. Αγαλιανού: 2χιλ. τόνοι ανακυκλώσιμα θα μεταφερθούν στο Αγρίνιο!

ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Π. ΚΟΛΟΚΟΤΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Γ. ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ

Συνάντηση με το Δήμαρχο είχε το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο ο συνδυασμός ΑΝΑΔΡΑΣΗ του Γιάννη Αγαλιανού και οι σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό να υπάρξει ενημέρωση για τα σοβαρά τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και να γίνει γνωστός ο προγραμματισμός των έργων που έχει γίνει από την απερχόμενη Δημοτική αρχή.

Στην ατζέντα της συζήτησης ήταν τα έργα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η κατάσταση στο ΚΔΑΥ, η αποχέτευση και ο βιολογικός, τα σφαγεία καθώς και το έργο της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού.

Γ. Αγαλιανός: δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τον κ. Γιάννη Αγαλιανό που είναι πρώην Δήμαρχος και τώρα θα συμμετέχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο σαν αρχηγός του συνδυασμού, «θα πρέπει να γίνει γρήγορα η επένδυση του εργοστασίου στο Λίβα καθώς η Ζάκυνθος δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ζει από τον τουρισμό και εξαρτάται από την καθαριότητα».

Ο κ. Αγαλιανός είπε ότι στηρίζει τις αποφάσεις για τα έργα, ανεξάρτητα από ποια Δημοτική αρχή λαμβάνονται και ότι δεν πρέπει να σταματήσει τίποτα.

«Εμείς θα διαφυλάξουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς γιατί έχουμε δώσει αγώνες για την αυτοδιοίκηση. Θα υπαχθούν όλοι στους νόμους της δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αγαλιανός που επιπλέον συνεχάρη τη Δημοτική αρχή για το έργο της ανάπλασης της πόλης που γίνεται με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει η συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης η οποία μέχρι το τέλος του χρόνου θα μεταφέρει στο Αγρίνιο 2.000 τόνους ανακυκλώσιμου υλικού που τώρα βρίσκεται στο ΚΔΑΥ στην περιοχή αεροδρομίου που είναι οι εγκαταστάσεις του ΦοΔΣΑ.

Ο κ. Κολοκοτσάς χαρακτήρισε επικίνδυνη την κατάσταση που επικρατεί στο ΚΔΑΥ και σημείωσε ότι υπάρχουν εστίες μόλυνσης, τρωκτικά κλπ. Επιπλέον αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την έλλειψη προσωπικού στην καθαριότητα και είπε ότι καμία κυβέρνηση δεν έπρεπε να περιορίζει την αυτοδιοίκηση από τη δυνατότητα να κάνει προσλήψεις εργατών στον τομέα της καθαριότητας.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *