Ζάκυνθος

Συμμετοχή στον Οργανισμό Τουρισμού για τον ο Σύλλ. Επιχειρ. Βασιλικού

Την συμμετοχή του με ποσοστό 0,5% στον Οργανισμό Τουρισμού αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επιχειρηματιών Βασιλικού.
Ο Σύλλογος ζητά να αποδώσει ο Οργανισμός στην πράξη και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου.

Το έγγραφο που έστειλε ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Βασιλικού στον Οργανισμό αναφέρει τα εξής:
Σας καταθέτουμε το πρακτικό του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα η συμμετοχή μας στον Οργανισμό.
Παρόλο που δεν συμφωνούμε σε αρκετά σημεία του Καταστατικού τα οποία χρήζουν βελτιώσεων, όπως είχαμε ήδη επισημάνει και στις προηγούμενες συναντήσεις μας, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε διότι θεωρούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων στον τουρισμό είναι πολύ σημαντική και ουσιώδης και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος και πιστεύουμε ότι στην πορεία της λειτουργίας του Οργανισμού θα διορθωθούν.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση ειπώθηκε ότι το εκτιμώμενο κεφάλαιο του Οργανισμού θα ανέρχεται περίπου στο ποσό των 120.000 ευρώ. Με αυτή τη λογική συμμετέχουμε και με ποσοστό 0,5% επί του κεφαλαίου διότι προς το παρόν το θεωρούμε εύλογο και δίκαιο και μπορούμε να το καλύψουμε.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Σύλλογός μας θα συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με όποιο μέσο διαθέτει στην επίτευξη των στόχων του Οργανισμού διότι αυτή η προσπάθεια πρέπει και μπορεί να αποδώσει στην πράξη και να μη μείνει στα χαρτιά για το καλό της Ζακύνθου και των επιχειρήσεών μας ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *