Ζάκυνθος

Στροφή στις έρευνες για τον Ουαλό τουρίστα!

“Συμβαίνουν πολλά στη Ζάκυνθο που τα γνωρίζουμε αλλά συμβαίνουν και πολλά άλλα που δεν τα μαθαίνουμε ποτέ.”

Με τη φράση αυτή έκλεισε τη συζήτηση για την εξαφάνιση του άτυχου Ουαλού τουρίστα στις παρυφές του Σκοπού ένα αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας.

Με την πείρα 40 χρόνων στο ρεπορτάζ μπορούμε να πούμε ότι ίσως έχει δίκιο και μοιραία η σκέψη μας πάει πλέον σε άλλα σενάρια από αυτά που δεν μπορούν όμως να προκύψουν από τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Η αλήθεια είναι ότι από την δεκαετία του 1980 έως τις μέρες μας έχουμε στο νησί μας εξαφανίσεις διαφόρων ατόμων αλλά και ανεξιχνίαστα εγκλήματα.

Η κα Νικολούλη έχει ειδικό φάκελο με εξαφανίσεις διαφόρων προσώπων στη Ζάκυνθο και φυσικά στη λίστα αυτή προστίθεται ένα ακόμα.

Απλά τώρα που εξαντλήθηκαν οι συνήθεις έρευνες ο φάκελος της υπόθεσης θα περάσει σε άλλα χέρια. Και ελπίζουμε αυτοί που θα αναλάβουν την διερεύνησή του να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Για την ιστορία μόνο θα αναφέρουμε ότι αφετηρία των ερευνών ενδέχεται να είναι ο λόγος που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν συνήθιζε να χρησιμοποιεί συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και όταν απομακρυνόταν από τους οικείους του.

Μακάρι λοιπόν να πάνε όλα καλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *