Ζάκυνθος

Στο ψηφοδέλτιο της Ρόδης Κράτσα ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Α. Κοντονής

Την συμμετοχή τους στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Άκης Κοντονής μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- . Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες η κ. Κράτσα ήταν στη Ζάκυνθο, προγραμματίζοντας επαφές με τα πρόσωπα που θα καταρτίσουν το ψηφοδέλτιό της.

«Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου και θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το πρόγραμμα μας» ανέφερε ο κ. Κοντονής σημειώνοντας πως το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου έχει συμπληρωθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Κοντονή, προτεραιότητα για το νησί μας και για την αυριανή διοίκηση της Περιφέρειας θα πρέπει να είναι η βελτίωση των λιμενικών υποδομών, η αποκατάσταση των δρόμων αλλά και η καθιέρωση ενός αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

«Η Περιφέρεια μπορεί να πιέσει για να λυθούν προβλήματα, όπως αυτό της αστυνόμευσης. Σήμερα υπάρχει μια διοίκηση στην Περιφέρεια που ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο με την Κυβέρνηση, αλλά βλέπετε τα αποτελέσματα» ανέφερε.

Ο κ. Κοντονής σημείωσε πως είχε κάνει γνωστή εδώ και ένα χρόνο την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, ετοιμάζοντας μάλιστα και ψηφοδέλτιο, ωστόσο ο Κλεισθένης δίνει πλέον το δικαίωμα στον Περιφερειάρχη να ορίζει τους Αντιπεριφερειάρχες. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει στον συνδυασμό μια πρώτη «συμφωνία» πως θα υπάρξει προτεραιότητα στον υποψήφιο που θα έχει την μεγαλύτερη εκλογή.

Τέλος ανέφερε πως το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του συνδυασμού πάνω σε συγκεκριμένους τομείς όπως είναι η Παιδεία, η αγροτική παραγωγή κτλ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *