Σωρεία διαρρήξεων και κλοπών προκαλούν ανησυχία!
Έντονη ανησυχία επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε χωριά της Ζακύνθου από τα αυξημένα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών που έχουν σημειωθεί βραδινές ώρες και ενώ οι ιδιοκτήτες είναι μέσα στα σπίτια τους. Στο «στόχαστρο» των διαρρηκτών βρίσκονται περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίων και συγκεκριμένα σπίτια σε Λαγωπόδο και Μαχαιράδο.
Όπως έγινε γνωστό στον –Ε- οι δράστες μπήκαν στα σπίτια την ώρα που οι ένοικοι ήταν μέσα και καθώς τα περιστατικά σημειώθηκαν αργά το βράδυ, τα θύματα κοιμόντουσαν. Το γεγονός ότι δεν έγινε σε καμία περίπτωση αντιληπτή η παρουσία των δραστών προκαλεί ερωτηματικά για το αν χρησιμοποιήθηκε κάποια υπνωτική ουσία.
Και στα τρία διαφορετικά συμβάντα για τα οποία ενημερωθήκαμε, τα δυο στο Μαχαιράδο και το τρίτο στο Λαγωπόδο την προηγούμενη εβδομάδα , οι δράστες πήραν χρηματικά ποσά και έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή τους.
Μ.Π.