Κοινωνία

Στο ίδιο έργο θεατές: Ξανά σκουπίδια και ογκώδη στα Καμίνια!

Αδιαφορία για την περιοχή από αρχές και κατοίκους

Το ίδιο σκηνικό με τα σκουπίδια επαναλαμβάνεται στα Καμίνια όλες τις εποχές του χρόνου, παρά το γεγονός ότι από το σημείο περνούν εκατοντάδες και χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους το ΚΤΕΛ Ζακύνθου.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την Δευτέρα και τα απορρίμματα έχουν φόντο τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ!

Στρώματα από κρεβάτια, καρέκλες, σακούλες απορριμάτων, κομμένα κλαδιά από δέντρα, μέχρι και τμήματα από παλιά αυτοκίνητα είναι πεταμένα σε απόσταση αναπνοής από το δρόμο και δίπλα ακριβώς από το πεζοδρόμιο.

Το πρόβλημα είναι μόνιμο και καθώς τις βραδυνές και νυχτερινές ώρες δεν υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση, κάποιοι ασυνείδητου βρίσκουν την ευκαιρία και πετάνε ότι άχρηστο έχουν σε δημόσιο χώρο και κοινή θέα.

Εκτός από τα σημεία που δείχνουν οι φωτογραφίες και είναι στην πλευρά προς την πόλη, υπάρχει και η πλευρά προς το βουνό που μόνιμα υπάρχουν μεγάλες ποσότητες με απορρίμματα και συχνά ξεσπούν φωτιές που μπαίνουν για να καούν όλα αυτά τα άχρηστα αντικείμενα που συγκεντρώνονται. Από τις φωτιές που ξεσπούν κατά καιρούς έχουν καεί και οι ροδοδάφνες που έχουν φυτευτεί για καλλωπιστικούς λόγους δίπλα στο δρόμο.

Ρεπορτάζ: Αγγελική Ξενόφου

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *