Ζάκυνθος

Στις 25 Οκτώβρη κρίνεται η τύχη του Δαμίρειου!

Μπορεί η επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα να αφήνει την υπόθεση με το Δαμίρειο Κληροδότημα στο περιθώριο, ωστόσο το ζήτημα των ιδιοκτητών του ακινήτου που βρίσκεται στην ¨καρδιά¨ της Πόλης ακόμη δεν έχει διευθετηθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την αξιοποίησή του.

Η τελευταία πληροφορία γύρω από το θέμα αφορά τον προσδιορισμό της ημερομηνίας που θα δικαστεί η προσφυγή του Φαρμακευτικού Συλλόγου κατά της απόφασης της Κτηματικής Ομάδας, που θυμίζουμε ότι μετέγραψε το ακίνητο στην ιδιοκτησία μόνο του Δικηγορικού και Ιατρικού Συλλόγου.

Η προσφυγή θα δικαστεί στο Διοικητικό Εφετείο Πατρών στις 25 Οκτωβρίου, μετά από πολλές αναβολές που δόθηκαν μέχρι να ξεκαθαριστεί η λειτουργία της Κτηματικής Ομάδας, μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη και την κατάργηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση γύρω από το Δαμίρειο ήρθε στην επιφάνεια με αφορμή πρωτοβουλίες που πήρε η δημοτική αρχή, ζητώντας από τον Ιατρικό και Δικηγορικό Σύλλογο το χώρο για την λειτουργία δημοτικού πάρκινγκ! Το αίτημα έμεινε στο κενό, αφού το ζήτημα της ιδιοκτησίας ακόμη δεν έχει λήξει και εκκρεμούν δίκες που θα κρίνουν τις εξελίξεις.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *