Κοινωνία

Στην τελική ευθεία η δίκη του 27χρονου πατροκτόνου

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Με την απολογία του 27χρονου κατηγορούμενου για το φόνο του πατέρα του συνεχίζεται σήμερα η δίκη που έχει ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα πριν τη διακοπή της δίκης ολοκληρώθηκαν όλες οι καταθέσεις των μαρτύρων και σήμερα θα γίνει η απολογία του κατηγορούμενου, η πρόταση του Εισαγγελέα, οι αγορεύσεις και τέλος η ανακοίνωση της απόφασης την οποία περιμένουν με αγωνία όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Την εξέλιξη της δίκης παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον η Κοινή Γνώμη, καθώς ο 27χρονος κατηγορούμενος γνωρίζει μια πρωτοφανή στήριξη από την τοπική κοινωνία: Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι μάρτυρες υπεράσπισης αναφέρθηκαν με ανατριχιαστικές και δραματικές λεπτομέρειες στο θύμα, που όπως κατέθεσαν κακοποιούσε τη σύζυγο και τα παιδιά του: Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ομολογώντας την πράξη του είπε πως θόλωσε όταν κατάλαβε πως ο πατέρας του κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη αδελφή του, όπως έκανε με τον ίδιο, αλλά και την αδελφή του.

Όταν το μικρό κορίτσι του εκμυστηρεύτηκε τι περνούσε δεν μπορούσε να αφήσει τον πατέρα του να κάνει στα αδέλφια του, όσα έκανε και σε εκείνον.

Από την υπεράσπιση του θύματος ωστόσο υπήρξαν καταθέσεις που ανέφεραν πως η σχέση του πατέρα με τα μικρά παιδιά του ήταν πολύ καλή ενώ ο αδερφός του έκανε λόγο για σκευωρία που είχε σαν στόχο την περιουσία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *