Ζάκυνθος

Στην Κτηματική η εντολή μετά την κωλυσιεργία Δήμου και Ξενοδόχου

Σύσκεψη στο γραφείο της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ζακύνθου πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι για το θέμα της ρύπανσης στην ακτή Τσιλιβή από παράνομη αποχέτευση,  μέσα στον αιγιαλό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Λιμενάρχης Ζακύνθου Νίκος Κοκάλας και η εκπρόσωπος της Κτηματικής υπηρεσίας Αγγελική Ζουρμπάνου, ενώ παρότι αναζητήθηκε δεν παρέστη εκπρόσωπος του Δήμου ή της ΔΕΥΑΖ.

Στη σύσκεψη οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες ενημέρωσαν την Εισαγγελική λειτουργό για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό και δόθηκαν εντολές για τους περαιτέρω χειρισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε αφαιρεθεί το παράνομο δίκτυο από την παραλία του Τσιλιβή, ούτε με πρωτοβουλία του ξενοδόχου που το είχε εγκαταστήσει ούτε με πρωτοβουλία της ΔΕΥΑΖ, ως αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου,  όπως είχε ζητήσει η Εισαγγελική αρχή.  

Μετά από αυτή την εξέλιξη δόθηκαν εντολές στην εκπρόσωπο της Κτηματικής να ζητήσει εγγράφως από τον ιδιοκτήτη του ξενοδόχου να αφαιρέσει με δικές του δαπάνες το  παράνομο δίκτυο εντός δύο ημερών από τη λήψη της εντολής και σε άλλη περίπτωση να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις και το ξήλωμα να διαταχθεί να πραγματοποιήσει ο Δήμος Ζακύνθου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *