Κοινωνία

Στην Κέρκυρα οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι από τη Ζάκυνθο!

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ που πραγματοποιείται σήμερα στην Κέρκυρα θα συμμετέχει και η νέα Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και στο νησί των Φαιάκων για να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση θα ταξιδέψουν και ζακυνθινοί περιφερειακοί σύμβουλοι για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση και να προετοιμαστούν για τα ζητήματα που θα διαχειριστούν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε πως στην Επιτροπή Παρακολούθησης συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ως Πρόεδρος, εκπρόσωποι των Αρχών διαχείρισης και συντονισμού, εκπρόσωποι δημοσίων αρχών, ειδικών υπηρεσιών τομεακών Επιχ. Προγραμμάτων και Επιτελικών δομών Υπουργείων, εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, των Δήμων κάθε Περ. Ενότητας

και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, εκπρόσωποι οικονομικών και κοινωνικών εταίρων και ΜΚΟ (ΕΣΑμεΑ, ΓΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, Περ. Συμβούλιο Καινοτομίας Ι.Ν., Επιμελητήρια, ΣΕΤΕ, Ομοσπονδία ΚΟΙΣΠΕ, Ομοσπονδία ΜΚΟ, Δίκτυο Μικρών Νησιών).

Επίσης μετέχουν χωρίς δικαίωμα ψήφου εκπρόσωποι αρμόδιων υπηρεσιών του Υπ. Οικ, της Ε.Ε., της Ευρ. Τράπεζας Επενδύσεων, της Διεύθυνσης Αναπτ. Προγραμματισμού της ΠΙΝ, κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *