Ζάκυνθος

Στερεύει από υλικά το Νοσοκομείο

 

Κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο δύσκολη η κατάσταση στο Νοσοκομείο αφού οι μέχρι τώρα πολιτικές επαφές δεν έδωσαν το άμεσο αποτέλεσμα που απαιτείται για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του –Ε-, χθες δόθηκαν οδηγίες από τη διοίκηση προς τους διευθυντές των κλινικών να σταματήσουν την κατανάλωση υλικών και να εξυπηρετούνται αυστηρά μόνο τα επείγοντα περιστατικά. Ενδεικτική των δυσκολιών που υπάρχουν είναι η οδηγία ότι ακόμα και για τα επείγοντα θα πρέπει να λαμβάνει γνώση η διοίκηση για το τι υλικά χρησιμοποιούνται.
Μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι έχει υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση για την αύξηση του προϋπολογισμού στο Νοσοκομείο, ωστόσο αυτή η ενέργεια δίνει μεσοπρόθεσμα λύση αφού δεν γίνεται να εξασφαλιστούν άμεσα οι αναγκαίες προμήθειες.
Τώρα οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό καλούνται να εργαστούν στον ευαίσθητο αυτό τομέα χωρίς υλικά και όλοι αντιλαμβάνονται πού έχουν οδηγηθεί τα πράγματα.
Ο μέχρι τώρα συνεχής και αδιάλειπτος αγώνας του Συλλόγου των εργαζομένων και της Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών δεν έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και γι’ αυτό υπάρχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες.
Η μαύρη σημαία που κυματίζει μεσίστια στην είσοδο του κτιρίου είναι ενδεικτική της πραγματικότητας για την οποία όλη η Ζάκυνθος οφείλει να δράση με πρώτους τους πολιτικούς της εκπροσώπους.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *