Ζάκυνθος

Σταμάτησαν επίσημα οι έρευνες αλλά συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον αγνοούμενο Ουαλό

Εδώ και λίγα 24ωρα έχουν σταματήσει επίσημα οι έρευνες από τις αρχές για τον εντοπισμό του 73χρονου John Tossell, ωστόσο όπως αναφέρθηκε από το Διοικητή της Π.Υ., Αστυνομία και Πυροσβεστική συνεχίζουν τις προσπάθειες για να βρεθεί έστω και ένα ίχνος του ηλικιωμένου άνδρα που αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα.

Από την οικογένεια του υπήρξε μια έκκληση προς την αγγλόφωνη ιστοσελίδα «Zakynthos Informer» που αναφέρει πως κάθε στοιχείο είναι πολύτιμο:

«Ο John Tossell ηλικίας 73 από το Bridgend έχει χαθεί στην Ελλάδα. Πήγε για μια βόλτα σε ένα μοναστήρι κοντά το χωριό του Αργασίου στη Ζάκυνθο στις 17η Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και δεν επέστρεψε ποτέ. Όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν ψάξει αλλά τώρα μειώνουν τις έρευνες. Υπήρχε μια επιβεβαιωμένη πληροφορία ότι βρέθηκε σε ένα καφέ κοντά στο μοναστήρι γύρω στις 3 μ.μ., όπου μίλησε σε ένα ζευγάρι, μια ξανθιά κυρία με μήκος μαλλιών μέχρι τον ώμο και έναν συνοδό της» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειας τονίζοντας πως και η παραμικρή πληροφορία μπορεί να έχει ζωτική σημασία.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μια νέα φωτογραφία του αγνοούμενου από την σελίδα ”Φίλοι Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου / Zakynthos Fire Station friends”, όπου απεικονίζεται ο John Tossell να περπατά το πρωί της δευτέρας στον κεντρικό δρόμο του Αργασίου στις 9:39π.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *