Ζάκυνθος

Στήριξη στον Οργανισμό Τουρισμού από την Ομοσπονδία Δωματίων

Την ανάγκη στήριξης του εγχειρήματος για τη δημιουργία Οργανισμού Τουρισμού επεσήμανε μιλώντας στο ραδιόφωνο του -Ε- ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ζακύνθου Διονύσης Τσιώλης, ο οποίος ζήτησε συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη για το καλό της Ζακύνθου.

Ο ίδιος έφερε ως παράδειγμα και την συμφωνία με την εταιρεία Ryan Air, στα πλαίσια της οποίας όλοι οι ζακυνθινοί φορείς θα πρέπει να καταβάλουν κάποιο χρηματικό ποσό προς την εταιρεία και ειδικά αυτοί που θα έχουν άμεσα οφέλη από τις αφίξεις «ελεύθερων τουριστών».

«Ο Οργανισμός θα έπρεπε να έχει συσταθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά μέχρι πρότινος υπήρχαν οι καποδιστριακοί Δήμοι και ο κάθε ένας ήθελε να διαχειριστεί το δικό του προϋπολογισμό! Εμείς επικροτούμε αυτή την προσπάθεια και ελπίζουμε πως ο κ. Κολύρης θα παραμείνει ενεργό μέλος αυτής!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιώλης και συμπλήρωσε πως πλέον στη Ζάκυνθο θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία που θέλει κάποιους να βάζουν λεφτά και κάποιους άλλους να …εισπράττουν!

Ειδικά πάντως για την σύσταση του Οργανισμού και το Καταστατικό που παρουσιάστηκε, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας υποστήριξε πως το παν είναι να ξεκινήσει το εγχείρημα, το οποίο για τη Ζάκυνθο θα βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο.

«Μας ενδιαφέρει καταρχήν να στηθεί αυτός ο μηχανισμός, που σταδιακά θα πάρει το δρόμο του. Αυτό που έχω να επισημάνω ως προς το Καταστατικό, είναι μια προσθήκη ώστε να μπορούμε να συνεργαζόμαστε με άλλες εταιρείες ιδιωτικού δικαίου, αλλά και να αξιοποιούμε αναπτυξιακά και άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα» σχολίασε ο κ. Τσιώλης και ανέφερε πως συμμετοχή θα πρέπει να υπάρχει και από ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά με μικρότερο ποσοστό αφού εκπροσωπούν μόνο τις δικές τους επιχειρήσεις.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *