Ζάκυνθος

Σιωπή από το Δήμο για τις κεραίες, μισόλογα από το Λιμενικό Ταμείο

 

Με απόλυτη σιωπή αντιμετώπισε η απερχόμενη δημοτική αρχή τις καταγγελίες για χαριστικές κεραίες ιντερνετ που έχει τοποθετήσει για λογιαριασμό ιδιωτών που εισπράττουν συνδρομές σε διάφορα δημοτικά κτίρια, σε μια περίοδο που όλοι σχεδόν οι Δήμοι της χώρας προσφέρουν δωρεάν ίντερνετ στους δημότες και πρόσφατα η κυβέρνηση πήρε πρωτοβουλία να προσφέρει δωρεάν ίντερνετ σε χιλιάδες νοικοκυριά απομακρυσμένων περιοχών.

Το θέμα έλαβε διαστάσεις μετά την διατύπωση καταγγελιών για διαπλεκόμενες σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα και χθες ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τιμόθεος Ζώντος προσπάθησε να αποσείσει τις ευθύνες του αποδίδοντας ευθύνη για τις κεραίες στο λιμάνι στους μισθωτές των καταστημάτων και στην κοινοπραξία Ζακυνθινών πλοίων που φιλοξείται σε κιόσκι του Λιμενικού Ταμείου.

Παρά το γεγονός ότι το Λιμενικό Ταμείο έχει καταγγελθεί εδώ και πολλούς μήνες ότι υποβάθμισε την παροχή δωρεάν ίντερνετ στο λιμάνι για να διευκολυνθούν οι ιδιώτες που πουλάνε ίντερνετ ο κ. Ζώντος περιορίστηκε να πεί ότι η εγκάτάσταση στο Πόρτο είναι για τις ανάγκες της υπηρεσίας του Λιμενικού ταμείου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *