Ζάκυνθος

Σε χαράδρα κατέληξε Ι.Χ. στην Ιερά Μονή του Ιωάννη του Προδρόμου

Σε χαράδρα βάθους περίπου 100 μέτρων κατέληξε ένα Ι.Χ. που εξετράπη από την πορεία του τα ξημερώματα της Κυριακής στο Καταστάρι, κοντά στην Μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και το ευτύχημα είναι πως οι δύο επιβαίνοντες, ένας νεαρός άνδρας και μια νεαρή γυναίκα  δεν τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου ενημερώθηκε για το συμβάν γύρω στις 6.30 το πρωί της Κυριακής, ενώ την ίδια περίπου ώρα ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύναμη της οποίας κλήθηκε προκειμένου να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των επιβατών του Ι.Χ.

Ο 30χρονος οδηγός, στην απότομη στροφή που βρίσκεται περίπου 100 μέτρα μετά την Ιερά Μονή του Προδρόμου και στο 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ζακύνθου Βολιμών έχασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο έπεσε στην χαράδρα.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό ανέσυραν από την χαράδρα  τον οδηγό ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά αλλά παραμένει στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η συνεπιβάτης, δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου έχει αναλάβει την προανάκριση για το συμβάν, ωστόσο στο αλκοτέστ που πραγματοποιήθηκε στον οδηγό, διαπιστώθηκε πως την ώρα που οδηγούσε δεν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *