Ζάκυνθος

Σε πέντε αυξάνει τις πτήσεις για Ζάκυνθο η Easy Jet την φετινή σεζόν!

Ακόμη μια πτήση για Ζάκυνθο εντάσσει στο πρόγραμμα της για την φετινή τουριστική σεζόν η αεροπορική εταιρεία Easy Jet και η εξέλιξη αυτή προκαλεί έντονη αισιοδοξία στον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού που ασχολείται με τον συγκεκριμένο κλάδο.

Η νέα πτήση θα συνδέει τη Ζάκυνθο με το αεροδρόμιο της πόλης Λίβερπουλ, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις για αυξημένη ζήτηση από την τουριστική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Η πτήση θα ξεκινήσει στις 23 Απριλίου και θα πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου.
Σημειώνεται πως με την ένταξη της νέας αυτής πτήσης στο πρόγραμμα της εταιρείας, οι προορισμοί με τους οποίους συνδέεται το νησί μας με τα αεροσκάφη της Easyjet αυξάνονται σε πέντε.

Θυμίζουμε πως η εταιρεία τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε ήδη δύο πτήσεις, από το Γκάντγουικ της Βρετανίας και από το Μιλάνο της Ιταλίας, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη δρομολογίων από το Μπρίστολ και το Φιουμιτσίνο της Ρώμης για το 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν ήδη κρατήσεις μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Easyjet σε  πολύ χαμηλές τιμές που αφορούν κυρίως τις πρώτες και τις τελευταίες πτήσεις και όχι αυτές που γίνονται στην καρδιά της τουριστικής σεζόν.
 
Της Μαριλένας Παπαδάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *