Ζάκυνθος

Σε κλίμα συγκίνησης στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του ΤΕΙ

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων της Κατεύθυνσης Τεχνολογιών Φυσικού Περιβάλλοντος και της Κατεύθυνσης Συντήρησης και Προστασίας Πολιτισμικής Κληρονομιάς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, παρουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Ναπολέοντα Μαραβέγια και του Αντιπροέδρου Γιάννη Δραγώνα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ στην Παναγούλα και σε αυτήν παραβρέθηκαν οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ιδρύματος κ.κ. Μαραβέγιας και Δραγώνας, ο σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, γονείς και φοιτητές.

Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η τήβενος με την οποία ήταν ντυμένοι εκπαιδευτικοί και φοιτητές ενώ ο πρόεδρος του ιδρύματος Ναπολέων Μαραβέγιας στην ομιλία του προς τους παρευσκομένους, αναφέρθηκε στην πορεία του ΤΕΙ, υπογραμμίζοντας  με έμφαση ότι επιχειρεί να αναπληρώσει ότι κενό υπήρχε στο παρελθόν στην τριτοβάθμια εκπαιδευση και ότι προσπαθεί να στέκεται ισάξια  δίπλα στο Ιόνιο Πανεπιστήμο με το οποίο ήδη έχει αναπτύξει συνεργασία.

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμα ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κος Διονύσιος
ενώ λίγο πριν την τελετή ορκωμοσίας, ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής απένειμε επιτηβένιο έπαινο στον συμπατριώτη μας, ομότιμο καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου  κ. Διονύσιο Ζήβα, για την προσφορά στην επιστήμη τις τέχνες και την κοινωνία.

Κατασυγκινημένος ο κ. Ζήβας ευχαρίστησε την διοικούσα επιτροπή του ΤΕΙ και στην ομιλία αναφέρθηκε  στη σχέση του δομημένου περιβάλλοντος  με την ιστορία και τον πολιτισμό κάθε τόπου

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *