Ζάκυνθος

Σε κινητοποιήσεις οι μαθητές του ΕΠΑΛ

Τα κτιριακά προβλήματα παραμένουν – Κλιμάκιο του Δήμου χθες για έλεγχο στο κτίριο του σχολικού συγκροτήματος

Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται από τον περασμένο χρόνο οι μαθητές του ΕΠΑΛ που ζητούν την ικανοποίηση διαφόρων αιτημάτων για το σχολείο τους.

Στον ίδιο χώρο στεγάζεται και το ΕΝΕΓΥΛ που αντιμετωπίζει παρόμοια και περισσότερα προβλήματα λόγω των ειδικών συνθηκών που αφορούν τους μαθητές που φοιτούν εκεί.

Χθες έγινε επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου του Δήμου στο χώρο του σχολείου, με επικεφαλής το σύμβουλο του Δημάρχου και αρχιτέκτονα μηχανικό Διονύση Κωνσταντόπουλο. Το κλιμάκιο περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του σχολείου, εσωτερικούς και εξωτερικούς και είδε από κοντά τα προβλήματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις τελευταίες κινητοποιήσεις, οι μαθητές ζητούν να γίνει στέγαστρο στον εξωτερικό χώρο, να απομακρυνθούν τα μπάζα και άλλα άχρηστα αντικείμενα μετά από τις επισκευές, να προσληφθεί φύλακας και να συντηρηθεί το προαύλιο.

Μεταξύ άλλων ζητούν να συντηρηθεί το γυμναστήριο και οι τουαλέτες.

Συντήρηση χρειάζεται και στις ταράτσες αφού υπάρχουν σημεία που έχουν πέσει οι σοβάδες.

Από τον τεχνικό σύμβουλο του Δήμου έγινε γνωστό ότι εξετάστηκαν τα προβλήματα και θα ακολουθήσει συντήρηση του κτιρίου στα διάφορα σημεία, ενώ όπου χρειάζεται μελέτη θα ασχοληθεί η τεχνική υπηρεσία.

ERMISNEWSROOM/ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *