Ζάκυνθος

Σε καλό δρόμο η παραχώρηση οικοπέδου για τη γέφυρα Αγ. Χαραλάμπη

Ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την Γερμανία στα πλαίσια της έκθεσης του Βερολίνου που οργανώνεται τον προσεχή Μάρτη και μετά την σωρεία συναντήσεων που έχουν προηγηθεί με εκπροσώπους της χώρας και φυσικά την ίδια την καγκελάριο, συζήτησε ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε την παρουσία και της Υπουργού στην συγκεκριμένη έκθεση, στην οποία θα συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ο Περιφερειάρχης έκανε γνωστό πως σε επικοινωνία που είχε με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αναστάσιο Λιάσκο, έθεσε για ακόμη μια φορά το ζήτημα της παραχώρησης του ακινήτου της μαρίνας για την κατασκευή της γέφυρας του Αγίου Χαραλάμπη, Σύμφωνα με τον κ. Σπύρου, το θέμα βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο, λόγω των ενεργειών που είχαν γίνει και κατά το παρελθόν από τον τέως Υπουργό Αλεβιζάτο.

«Βλέπω πως υπάρχει βούληση και κινείται η διαδικασία. Αν κλείσει αυτή η εκκρεμότητα θα έχουμε τη βάση να προχωρήσουμε» σημείωσε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *