Ζάκυνθος

Σε εφαρμογή τίθεται η Κανονιστική για τα Ζωήλατα

Σε εφαρμογή θα τεθεί μέσα στο επόμενο διάστημα η Κανονιστική που αφορά τα ζωήλατα οχήματα αφού ήδη έχει εγκριθεί η σχετική απόφαση από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τ. Αποστολόπουλο.

Η νέα κανονιστική περιλαμβάνει μια σειρά από κανόνες για την λειτουργία ζωήλατων οχημάτων και έχουν να κάνουν κυρίως με την ομοιομορφία στα ρούχα των οδηγών αλλά και τις άμαξες, καθώς και με την τήρηση των κανόνων καθαριότητας. Ακόμη προβλέπονται αλλαγές στον τρόπο έκδοσης αδειών για τα ζωήλατα οχήματα, από τον ενιαίο πλέον Δήμο Ζακύνθου.

Όπως διευκρίνισε μιλώντας στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Σπύρος Βούτος, η εν λόγω κανονιστική δεν προβλέπει αλλαγές στις θέσεις όπου σταθμεύουν οι άμαξες στην Πόλη, αφού για αυτό το θέμα έχει πάρει απόφαση το διοικητικό συμβούλιο της Λιμενικής Επιτροπής σε μια από τις πρόσφατες συνεδριάσεις του.

Σύμφωνα με την απόφαση που πήρε, οι άμαξες θα πρέπει να μεταφερθούν σε άλλο σημείο και κατά πάσα πιθανότητα στο ύψος του Ηρώου των Πεσόντων, αφού στην σημερινή τους θέση φαίνεται πως προκαλούν προβλήματα.

Η προοπτική αλλαγής θέσης στις άμαξες έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους αμαξάδες, ενώ χθες δόθηκε στη δημοσιότητα και ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που προειδοποιεί για δυναμικές αντιδράσεις αν αλλάξει η θέση!

Ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Πόλης Αλφρέδος Ξένος πάντως, μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο τeCE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *