Ζάκυνθος

Σήκωσαν ΑΤΜ με μπουλντόζα και εξαφανίστηκαν!

 Μια πολύ καλά προετοιμασμένη ληστεία έγινε την περασμένη Παρασκευή όταν εκλάπη το ATMτης Τράπεζας ALFA από μίνι μάρκετ στις Αλυκές που περιείχε 60 χιλιάδες ευρώ.

Το συμβάν έγινε στις 5 τα ξημερώματα και η αστυνομία μέσα σε ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που χτύπησε ο συναγερμός άρχισε την έρευνα.

 

Οι δράστες έκλεψαν ολόκληρο το ΑΤΜ χρησιμοποιώντας μπουλντόζα την οποία είχαν κλέψει από τα ορεινά και συγκεκριμένα από τις Ορθωνιές. Όμως για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους έκλεψαν άλλο ένα φορτηγό όχημα το τα οποίο χρησιμοποίησαν για να μεταφέρουν το ΑΤΜ. Το τρίτο κλεμμένο αυτοκίνητο το χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους.

Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει ξανά προσπάθεια, στο Καταστάρι, για να κλαπεί ΑΤΜ από σούπερ μάρκετ αλλά η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής!

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι οι δράστες είχαν οργανωθεί πιο καλά και έτσι μετέφεραν το ΑΤΜ εκτός του σημείου που βρισκόταν για να κάνουν τη δουλειά τους με την ησυχία τους.

Η μπουλντόζα αφέθηκε έξω από το κατάστημα και το ΑΤΜ μπήκε στο κλεμμένο φορτηγάκι και μεταφέρθηκε σε οικοδομή στα Ξύγκια. Εκεί οι ληστές με τη χρήση τροχού έκοψαν το ΑΤΜ και πήραν τα χρήματα από το εσωτερικό του αφήνοντάς το σε κείνο το σημείο.

Το κλεμμένο φορτηγό βρέθηκε παρατημένο στο χωριό Άγιος Δημήτριος.

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και εξετάζει τα στοιχεία που έχει βρει από όλα τα σημεία απ’ όπου πέρασαν οι ληστές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *