Ζάκυνθος

Π. Κολοκοτσάς: “Το ψηφοδέλτιό μας παρέμεινε αρραγές!”

Απαντώντας εμμέσως στα όσα ανέφερε ο κ. Διονύσης Γάσπαρος, ο δεύτερος υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Παύλος Κολοκοτσάς, τόνισε πως το ψηφοδέλτιο του κόμματος παρέμεινε αρραγές και η μάχη για την εκλογική νίκη αφορούσε το κόμμα και όχι τα πρόσωπα.

Ο κ. Κολοκοτσάς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πανελλαδικό αποτέλεσμα και υπογράμμισε την ανάγκη να σχηματιστεί Κυβέρνηση για το καλό της πατρίδας μας.

«Σε τοπικό επίπεδο η Νέα Δημοκρατία, από το 21% πήγε στο 28% και αν αναλύσουμε τα αποτελέσματα θα δούμε πως το ψηφοδέλτιο στηρίχθηκε και από τους ψηφοφόρους του κ. Μάνου. Επιμένω στην λέξη ψηφοδέλτιο, γιατί το ψηφοδέλτιο ξεκίνησε αρραγές στις 6 Μάη και παρέμεινε στις 17 Ιουνίου. Το αποτέλεσμα ήταν έργο και απόρροια του αγώνα και των τριών! Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Κρίνεται από τα λόγια και τα έργα του! Πρέπει να σεβόμαστε τους συνυποψήφιούς μας, τους ψηφοφόρους μας και τους συναγωνιστές μας. Εγώ παραμένω πιστός στις επάλξεις και τιμώ όσους με τιμούν!» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως μειονέκτημα των εκλογών με λίστα και όχι με σταυροδοσία, είναι πως μπορεί να χάνονται ψήφοι που αφορούν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που είναι αγαπητό, ανεξάρτητα από το κόμμα στο οποίο ανήκει.

Τέλος, ο κ. Κολοκοτσάς ανέφερε πως δεν περίμενε τόσο μεγάλη απώλεια ψήφων στο ΠΑΣΟΚ και το Κ.Κ.Ε ενώ σχολίασε πως στο αποτέλεσμα δεν έπαιξαν ρόλο τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές.

Για τα όσα είπε ο κ. Γάσπαρος, σχετικά με την μετακίνηση υποψηφίων από τη Ν.Δ ανέφερε πως από όσο γνωρίζει κανένα στέλεχος δεν προσανατόλιζε ψηφοφόρους σε άλλα κόμματα ή ψηφοδέλτια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *