Κοινωνία

Πόσα εκ. € θα μας κοστίσει η αποκατάσταση του παλιού Νοσοκομείου;

Τους όρους της διακήρυξης του ανοιχτού διαγωνισμού που αφορά την μελέτη για το παλιό Νοσοκομείο αποφάσισε πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή της ΠΙΝ και σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν ο διαγωνισμός προβλέπει την υποβολή προσφορών μέχρι τις 23/3 και την αποσφράγιση των προσφορών μέχρι τις 30/3.

Η “μελέτη αποκατάστασης κτιρίου παλιού νοσοκομείου Ζακύνθου μετά τον σεισμό της 26ης Οκτώβριου 2018”, προβλέπει έναν προϋπολογισμό ύψους 496.440,86 € (με το Φ.Π.Α.).και περιλαμβάνει την αρχιτεκτονική μελέτη, την στατική, την μηχανολογική, την ηλεκτρολογική και την περιβαλλοντική μελέτη.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης είναι ενδεικτικός και της δαπάνης των εργασιών που θα προβλεφθούν για το κτήριο που από το 2012 έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα μπορούν να εξασφαλιστούν τα χρήματα αυτά στο μέλλον.

Χρήματα, τα οποία θα ήταν σαφώς λιγότερα, αν μετά την μετεγκατάσταση του Νοσοκομείου στο νέο κτήριο στο Γαϊτάνι, το παλιό αυτό κτήριο είχε μια στοιχειώδη φροντίδα, συντήρηση ή τουλάχιστον φύλαξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *