Ζάκυνθος

Πυρκαγιά σε ισόγεια κατοικία στον Αγαλά

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το πρωί σε μια ισόγεια κατοικία στον Αγαλά και το ευτύχημα είναι πως δεν κινδύνευσε η ηλικιωμένη γυναίκα που διέμενε μόνη της σε αυτό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου, ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις εννέα το πρωί όταν πυκνός καπνός άρχισε να βγαίνει από το χώρο του σαλονιού και στο συμβάν έσπευσαν 4 οχήματα και 12 πυροσβέστες που άρχισαν άμεσα το έργο της κατάσβεσης.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε ήδη μεταφερθεί έξω από το σπίτι από τους γείτονές της που έσπευσαν σε βοήθεια, ενώ οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά αφού πρώτα είχε εξαπλωθεί στο σαλόνι και στην ξύλινη στέγη που τελικά κατέρρευσε.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ερευνούν τα αίτια της φωτιάς που φαίνεται να οφείλεται σε βραχυκύκλωμα ενώ το συμβάν προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους του  χωριού και στον Πρόεδρο του Αγαλά Γ. Κλάδη, που βρέθηκε εκεί μαζί με τους συγχωριανούς του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με αφορμή και το τελευταίο αυτό συμβάν, συνιστά για ακόμη μια φορά μεγάλη προσοχή στην χρήση αλλά και την συντήρηση των ηλεκτρικών συσκευών, των καυστήρων αλλά και των μέσων θέρμανσης που χρησιμοποιούνται κατά κόρον την περίοδο του Χειμώνα.  

Μ.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *