Κοινωνία

Προχωρεί η προμήθεια τροφίμων για την επαναλειτουργία του δημοτικού εστιατορίου!

Μετά από αρκετό διάστημα που το κοινωνικό εστιατόριο παραμένει κλειστό, ο Δήμος Ζακύνθου προχωρεί επιτέλους τις διαδικασίες για την προμήθεια των τροφίμων που είναι απαραίτητα προκειμένου η σημαντική αυτή δομή που υποστηρίζει δεκάδες συμπολίτες μας, να ξεκινήσει και πάλι να λειτουργεί.

Στον ΟΔΑΖ σιτίζονταν μέχρι πρόσφατα 35 συμπολίτες μας

Σημειώνεται πως περίπου 35 από τους ωφελούμενους του προγράμματος, όλο το προηγούμενο διάστημα σιτίζονταν στα εστιατόρια του ΟΔΑΖ, με το Διοικητή του Οργανισμού Στ Μπετίνη να κρούει τον κώδωνα και να υπογραμμίζει πως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί και ο Δήμος οφείλει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις απέναντι στους δημότες του.

Η προμήθεια των τροφίμων για το κοινωνικό εστιατόριο συμπεριελήφθη στην μελέτη «Προμήθεια τροφίμων για την σίτιση μαθητών Μουσικού Σχολείου & Συσσιτίων Άπορων δημοτών» που προχωρεί από το Δήμο με προϋπολογισμό 22.740,21€ με ΦΠΑ και χρηματοδότηση από τους ΚΑΠ.

Ειδικά για τα συσσίτια απόρων η εκτιμώμενη αξίας προμήθειας όλων των ειδών ανέρχεται στο πόσο των 12.249,61 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ) και βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Ζακύνθου έτους 2019. Η σίτιση των Απόρων Δημοτών γίνεται με γεύματα που θα παρασκευάζονται στο Κοινωνικό Εστιατόριο του Δήμου.

Μ.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *