Ζάκυνθος

Προσλήψεις 20 ατόμων στην Καθαριότητα για τις ανάγκες του καλοκαιριού

Με δίμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις θα προχωρήσει ο Σύνδεσμος Καθαριότητας για να καλύψει τα κενά σε προσωπικό την περίοδο του καλοκαιριού που οι ανάγκες είναι αυξημένες.

Η εξέλιξη αυτή ανακοινώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς απέβη άγονος ο διαγωνισμός για ανάθεση της διαδικασίας σε ιδιωτική εταιρεία η οποία θα αναλάμβανε τις προσλήψεις.

Στην ενημέρωση που έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανδρέας Ξένος είπε ότι δεν υπήρξε κανένας ενδιαφερόμενος και άρα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τις προσλήψεις με δίμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις που θα συναφθούν με 20 συνολικά  άτομα.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 2 οδηγοί, 1 χειριστής και 7 εργάτες με δίμηνες συμβάσεις και στη συνέχεια άλλα τόσα άτομα μέσω ΑΣΕΠ για τις οκτάμηνες.

«Ακόμα κι αν εγκριθούν αυτές οι θέσεις δεν φτάνουν για τις ανάγκες μας αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Έχουν φύγει με συνταξιοδότηση πολλοί περισσότεροι και θα προσπαθήσουμε εκ των ενόντων να καλύψουμε τα κενά» σημείωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και συμπλήρωσε ότι το φετινό καλοκαίρι θα γίνει προσπάθεια η αποκομιδή και η καθαριότητα να είναι καλύτερες από τα προηγούμενα χρόνια.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *