Ζάκυνθος

Προσλήψεις 138 ατόμων στο Δήμο Ζακυνθίων

 

Εγκρίθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ζακύνθου οι προσλήψεις προσωπικού για το Δήμο Ζακύνθου, τους Παιδικούς σταθμούς και το Σύνδεσμο Καθαριότητας (συνολικά 138 προσλήψεις). Οι θέσεις που αναμένεται σε επόμενη φάση να εγκριθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών και να προκηρυχτούν μέσω ΑΣΕΠ θα αφορούν τη σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή μίσθωσης έργου για την κάλυψη εποχικών, παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων έργων ή για την υλοποίηση προγραμμάτων.

Αφού καταγραφθήκαν οι ανάγκες του Δήμου και των ΝΠΔΔ για ανθρώπινο δυναμικό, ο Σύνδεσμος Καθαριότητας θα ζητήσει την έγκριση 10 θέσεων και συγκεκριμένα, για 7 εργάτες καθαριότητας (ΥΕ), 2 οδηγούς απορριμματοφόρων (ΔΕ) και 1 χειριστή μηχανημάτων (ΔΕ) για οκτώ μήνες.

Για την κάλυψη των αναγκών των παιδικών σταθμών, θα ζητηθούν 10 θέσεις ειδικοτήτων ΠΕ Νηπιαγωγών (2), ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (3), ΔΕ βοηθών Βρεφονηπιοκόμων (3), ΔΕ Μαγείρων (1) και ΥΕ Καθαριστριών (1).

Τέλος, βάσει των αναγκών που κατέγραψαν οι υπηρεσίες του Δήμου Ζακύνθου προς έγκριση θα αποσταλεί η πρόσληψη συνολικά 62 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως πέντε μήνες, για κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα 50 εργατών καθαριότητας, 2 ηλεκτρολόγων, 7 οδηγών φορτηγών οχημάτων, 3 χειριστών σκαπτικών μηχανημάτων, 10 ναυαγοσωστών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τριών μηνών και η πρόσληψη με μίσθωση έργου για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα 56 καθαριστριών σχολείων για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων για δέκα μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *