Κοινωνία

Προς ενοικίαση ή πώληση τα ακίνητα σε χωριά που ανήκαν στους Συνεταιρισμούς

Η αξιοποίηση των ακινήτων που μεταφέρθηκαν στον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζακύνθου, μετά την συγχώνευση των πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών που κατά το παρελθόν είχαν καθοριστικό ρόλο στην εμπορία και συγκέντρωση των προϊόντων αλλά στο πέρασμα του χρόνου εγκαταλείφθηκαν, απαξιώθηκαν και τελικά με Νόμο καταργήθηκαν, θα είναι το αντικείμενο της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που συγκαλείται την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ του Αγροτικού Ελαιουργικού Οινοποιητικού – Σταφιδικού Συν/μού Ζακύνθου συνεδρίασε στις 21 Νοεμβρίου αποφασίζοντας ομόφωνα την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συν/σης των μελών του Συν/μού την Τρίτη 3 Δεκέμβρη 2019 ώρα 19:30 μ.μ στα γραφεία του Συνεταιρισμού στο Λυκούδι με θέματα: Αξιοποίηση ακινήτων των 30 πρωτοβάθμιων Συν/μών που συγχωνεύτηκαν με την Ένωση Αγροτικών Συν/μών (Ενοικίαση –Πώληση) και Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για την χρήση 2019 και καθορισμός της αμοιβής τους.

*Περισσότερα στο φύλλο του ΕΡΜΗ

Ermisnewsroom/Μαριλένα Παπαδάτου

Ένα σχόλιο

  1. Η Ε.Γ.Σ. που “επνιγε” τόσα χρόνια τις προσπάθειες του Αγροτικού κόσμου του νησιού για ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό (π.χ. “Υλυέσσα”),τώρα ζητάει ¨χείρα βοηθείας”!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *