Ζάκυνθος

Προκάτ αίθουσες για το 4ο Νηπιαγωγείο

 

Ακατάλληλο κρίθηκε από μηχανικό του ΟΣΚ το 4ο Νηπιαγωγείο και για το λόγο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε να τοποθετήσει προκάτ αίθουσες στο προαύλιο του Μουσικού σχολείου για να εξυπηρετηθούν εκεί τα νήπια.

Το θέμα είχε πάρει διαστάσεις μετά τους τελευταίους σεισμούς που έγιναν στην Κεφαλονιά καθώς οι γονείς των παιδιών εξέφρασαν την αγωνία τους και έκαναν συναντήσεις με τις αρμόδιες αρχές.

Μετά από απανωτές επαφές που πραγματοποιήθηκαν και αφού αναζητήθηκαν χώροι που να πληρούν τις προϋποθέσεις για να μείνουν τα παιδιά, ο Δήμος εξέτασε τη λύση των προκάτ μέχρι να βρεθεί οικόπεδο για να κατασκευαστεί κτίριο αφού το Νηπιαγωγείο πρέπει να είναι μέσα στην πόλη.

Στη συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου έγινε ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις και εκεί ανακοινώθηκε ότι η Επιτροπή καταλληλότητας έκρινε ακατάλληλο το χώρο που είναι τώρα το 4ο Νηπιαγωγείο.

Το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν δύο προκάτ αίθουσες στο χώρο του Μουσικού σχολείου για να λειτουργήσει εκεί το Νηπιαγωγείο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *