Ζάκυνθος

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ: Προσκλητήριο σε όσους δεν καταθέτουν αξίες και ιδανικά

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην πλατεία του Αγίου Μάρκου και εκεί οι ομιλητές ζήτησαν να βγει ο λαός δυναμωμένος την επομένη των εκλογών, κάτι που θα συμβεί μόνο με την ψήφο στο κόμμα του λαού.

Στην αρχή χαιρέτισαν οι υποψήφιοι βουλευτές Αντώνης Βρυώνης, Μαίρη Καλογερία και Γιώργος Κωνσταντίνου, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Η πλατεία του Αγίου Μάρκου είχε κατακλυσθεί από τις κόκκινες σημαίες που ανέμιζαν ρυθμικά την ώρα που οι συγκεντρωθέντες έστελναν τα δικά τους συνθήματα για να ακουστούν δυνατά.

Η Μαίρη Καλογερία ζήτησε από όλους να δυναμώσουν το ΚΚΕ στο κίνημα και ο Α. Βρυώνης ζήτησε την ισχυροποίηση του κόμματος παντού.

Ο Γ. Κωνσταντίνου ζήτησε να δυναμώσει η ελπίδα και η προοπτική και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται μπροστά από κάθε μικρό ή μεγάλο θέμα που απασχολεί το λαό στη Ζάκυνθο.

«Σήμερα βρίσκονται εδώ μαζί μας γέροντες με τα γκρίζα τους μαλλιά, εργάτες, υπάλληλοι, επιστήμονες, αγρότες, επαγγελματίες, που καθημερινά παλεύουν να τα φέρουν βόλτα με εξαντλητικά ωράρια και χαμηλούς μισθούς. Σήμερα στην πλατεία βρίσκεται η ελπίδα, η νέα γενιά, οι Κνίτες και οι φίλοι τους, οι μπροστάρηδες της νεολαίας. Όλοι όσοι είμαστε εδώ δίνουμε μάχες και αγώνες για να σηκώσει το μπόι του ο λαός μας» είπε ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος μετά αναφέρθηκε σε όσα έχουν γίνει τους προηγούμενους μήνες με το χώρο της υγείας, στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια για να ανοίξει η ΜΕΘ, για την παιδιατρική κλινική και το ΕΚΑΒ.

Ο Διονύσης Αρβανιτάκης στην ομιλία του είπε ότι σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο δυνατός να βγει ο λαός την επόμενη μέρα και έκανε προσκλητήριο σε όλους όσους νοιώθουν προοδευτικοί και αριστεροί να μην καταθέσουν τις αξίες και τα ιδανικά τους!

«Το ΚΚΕ θα το δουν την επομένη ημέρα των εκλογών να είναι δίπλα στο λαό και μαζί στους αγώνες» είπε και κατηγόρησε αυτούς που έχουν δεσμευτεί για «ματωμένα πλεονάσματα» μέχρι το 2060

Για τις δύο πλευρές του διπολισμού (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και για τα εξαπτέρυγά τους είπε ότι προωθούν τις μνημονιακές δεσμεύσεις ενώ απηύθυνε προσκλητήριο στους ανθρώπους του μόχθου και της πάλης να στηρίξουν το ΚΚΕ, το οποίο – όπως είπε – δεν είναι μία απ’ τα ίδια.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *