Ζάκυνθος

Προβλήματα σε όλο το νησί από την κακοκαιρία!

Αρκετά είναι τα προβλήματα που προκάλεσε το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας, που έπληξε το νησί μας χθες το βράδυ και από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση τους με τα τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου να βρίσκονται επί ποδός.

Ένα μεγάλο μέρος του νησιού  αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης από χθες το βράδυ και βλάβες έχουν δηλωθεί σε πολλά ορεινά χωριά όπως οι Μαριές, το Κοιλιωμένο, ο Παντοκράτορας, το Σκοινάρι, οι Βολίμες , ο Άγιος Λέων αλλά και αλλού, όπως σε Κυψέλη Αμπελόκηπους , Παντοκράτορα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ήδη κληθεί να συνδράμει για την απομάκρυνση  υδάτων σε σπίτι στο Κερί,  σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Λούμπα και σε κτήριο στους Αμπελόκηπους ενώ το κλιμάκιο των Ελατίων χρειάστηκε να παρέμβει για την κοπή κλαδιών στις Βολίμες, κοντά στο Αρετάκειο Δημοτικό Σχολείο.

Τμήμα της Επαρχιακής Οδού στο Βασιλικό έχει κλείσει για να πραγματοποιηθούν εργασίες απομάκρυνσης των βράχων που έκλεισαν το δρόμο από κατολίσθηση, ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν καταγραφεί και στο Κερί. Στις δύο παραπάνω περιοχές βρίσκονται από νωρίς συνεργεία της ΠΕΖ.

Τέλος από το Δήμο γίνονται παρεμβάσεις στο δρόμο που οδηγεί στο Σκοπό μια που και εκεί καταγράφηκαν προβλήματα κατολισθήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *