Ζάκυνθος

Προβλήματα από την κακοκαιρία στο Κερί (φώτο)

Πλημμύρες, πτώση δέντρων, καταστροφές σε στέγες και φθορές στο οδικό δίκτυο είναι τα αποτελέσματα της κακοκαιρίας που έπληξε στις πρωϊνές ώρες σήμερα τη Ζάκυνθο.

Τα προβλήματα αυτά καταγράφουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας του νομού νωρίς όμως ακόμα να υπάρχει πλήρης εικόνα των ζημιών.

Οι ζημιές καταγράφονται σε χωριά όπως το Κερί, οι Μαριές, το Κοιλιωμένο, ο Παντοκράτορας, το Σκοινάρι, οι Βολίμες , ο Άγιος Λέων, οι Αμπελόκηποι, ο Πανατοκράτορας και το Βασι-λικό.

Τμήμα της Επαρχιακής Οδού στο Βασιλικό έχει κλείσει για να πραγματοποιηθούν εργασίες απομάκρυνσης των βράχων που έκλεισαν το δρόμο από κατολίσθηση, ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν καταγραφεί και στο Κερί. Στις δύο παραπάνω περιοχές βρίσκονται από νωρίς συνεργεία της ΠΕΖ.

Τέλος από το Δήμο γίνονται παρεμβάσεις στο δρόμο που οδηγεί στο Σκοπό μια που και εκεί καταγράφηκαν προβλήματα κατολισθήσεων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ήδη κληθεί να συνδράμει για την απομάκρυνση υδάτων σε σπίτι στο Κερί, σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Λούμπα και σε κτήριο στους Αμπελόκηπους ενώ το κλιμάκιο της υπηρεσίας στην περιοχή των Ελατίων χρειάστηκε να παρέμβει για την κοπή κλαδιών στις Βολίμες, κοντά στο Αρετάκειο Δημοτικό Σχολείο.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Αντιπεριφερειάρχης, οι εκπρόσωποι της κοινότητας Κερίου και υπηρεσιακοί παράγοντες στο Κερί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *