Ζάκυνθος

Περιφερειακή Διευθύντρια ΟΑΕΔ: ”Συγνώμη για την καθυστέρηση”

Σε Αγρίνιο, Σπάρτη, Τρίπολη και άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα οι φάκελοι της Ζακύνθου για διεκπεραίωση!

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει καταβληθεί το επίδομα ανεργίας στο σύνολο των δικαιούχων στη Ζάκυνθο που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους από το περασμένο Οκτώβρη και πολλοί από αυτούς έκαναν Χριστούγεννα χωρίς να έχουν πληρωθεί!

Το ζήτημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ υπήρξε συγκεκριμένη καταγγελία και από το Βουλευτή Διονύση Ακτύπη που επισκεπτόμενος το γραφείο του ΟΑΕΔ στη Ζάκυνθο διαπίστωσε πως 4 άτομα έλλειπαν με άδεια και ο κόσμος που είχε συρρεύσει εξυπηρετούνταν από έναν και μόνο υπάλληλο.

Εκ μέρους της Υπηρεσίας η Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Ειρήνη Μαρίνου, κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τα αιτήματα των χιλιάδων δικαιούχων στη Ζάκυνθο, που όπως ανακοίνωσε η ίδια ανέρχονται στις 8.000! Αυτό που έκανε γνωστό είναι πως οι αιτήσεις τους μεταφέρονται εκτός Ζακύνθου για διεκπεραίωση, όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια και έτσι σήμερα βρίσκονται σε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ σε Αγρίνιο, Σπάρτη, Τρίπολη, Κόρινθο, Κιάτο, Άμφισσα, Ναύπακτο, Μεσολόγγι αλλά και στην κεντρική υπηρεσία στην Πάτρα.

Η κα Μαρίνου υπεραμύνθηκε του προσωπικού στη Ζάκυνθο, σημειώνοντας πως λίγα άτομα καλούνται να διεκπεραιώσουν έναν τεράστιο όγκο δουλειάς, ενώ αναφερόμενη στις άδειες που είχαν δοθεί την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν σε δύο περιπτώσεις ασθενείας και δεν μπορούσαν να έχουν προβλεφθεί.

*Το αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο του ΕΡΜΗ

Ermisnewsroom/Μαριλένα Παπαδάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *