Κοινωνία

Περισσότερη αστυνόμευση ζήτησε το Τοπικό Συμβούλιο του Παντοκράτορα

Συνάντηση με το Βουλευτή Διονύση Ακτύπη

Το θέμα της αστυνόμευσης κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο Βουλευτής με το Τοπικό Συμβούλιο Παντοκράτορα για να εξασφαλιστεί η τάξη στο Λαγανά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στον -Ε- επιχειρηματίες που πήραν μέρος στη σύσκεψη, στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν όλα τα προβλήματα που έχει στη διάρκεια της τουριστικής σεζόν ο Λαγανάς, δηλαδή η ηχορύπανση, η παρουσία των αθίγγανων, οι κλοπές, η παραλία με το μεγάλο αριθμό σε ομπρέλες και ξαπλώστρες, οι μικροπωλητές στους δρόμους, η διακίνηση ναρκωτικών κλπ.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως ζητήθηκε η επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά, κι αν αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα να βρεθεί τρόπος και να υπάρχουν συνεχείς περιπολίες κατά την τουριστική περίοδο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνάντηση ο Βουλευτής Ζακύνθου Δ. Ακτύπης ανέφερε πως κάνει προσπάθεια να έχει άμεση και ξεκάθαρη εικόνα για τα προβλήματα, που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

“Με το τοπικό συμβούλιο του Παντοκράτορα συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα της μείωσης της παραβατικότητας στην περιοχή του Λαγανά, ενώ δόθηκε έμφαση στην επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών ελέγχων. Ο Βουλευτής διατύπωσε την εκτίμηση, ότι η συστηματική διενέργεια αστυνομικών ελέγχων θα επιφέρει άμεση και δραστική μείωση την παραβατικότητας στην περιοχή, ιδίως κατά τους μήνες της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ θα αυξήσει και το αίσθημα ασφάλειας των Ζακυνθινών πολιτών”, αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του κ. Ακτύπη.

ERMISNEWSROOM/ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *