Απόφαση της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Πόλης
Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο της Πόλης και ασχολήθηκε με πολλά τρέχοντα και σοβαρά θέματα, ανάμεσά τους η Αλ. Ρώμα με την πεζοδρόμηση και την αντικατάσταση των φθαρμένων πλακών της, ζητήματα που εκτιμά πως πρέπει να τακτοποιηθούν.

Η απόφαση που ελήφθη είναι να γίνει πεζοδρόμηση όλο το χρόνο αλλά να γίνουν και τα απαραίτητα έργα.
Αρχικά ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πέττας είπε ότι δεν γίνεται σε αυτό το δρόμο να κυκλοφορούν οχήματα γιατί είναι θέμα ασφάλειας των παιδιών και όλων των διερχομένων, ενώ αναφέρθηκε και στην αντικατάσταση των φθαρμένων πλακών που έγινε το τελευταίο διάστημα.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και καταστηματάρχες οι οποίοι είπαν ότι τα μηχανάκια περνάνε ανάμεσα στους πεζούς που βαδίζουν επί της Αλ. Ρώμα και έκαναν λόγο για οξύμωρα πράγματα.

Στη συνεδρίαση παρευρίσκονταν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κουτσογιάννης και Ανδρέας Μαρινάκης που πήραν το λόγο για να ενημερώσουν.

*Το αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο του ΕΡΜΗ
Ermisnewsroom/Αγγελική Ξενόφου