Ζάκυνθος

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου «Ανεξάρτητοι Έλληνες» στο λόφο του Στράνη

Το ψηφοδέλτιο του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με επικεφαλής τον Π. Καμένο παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο Λόφο του Στράνη και εκεί δόθηκε η δυνατότητα στους υποψηφίους να αναπτύξουν τις θέσεις τους και να δεχτούν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Κυρίαρχο ζήτημα στις τοποθετήσεις όλων ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της 6ης Μαΐου και η καταδίκη της πολιτικής που μας οδήγησε ως εδώ.

Παρόντες ήταν εκ μέρους του κόμματος ο επιχειρηματίας Νίκος Γιακουμέλος και οι υποψήφιοι Βουλευτές Τάσος Αντίοχος, Δημήτρης Αρβανίτης και Γιάννης Σκαρτσής.

Αρχικά ο κ. Γιακουμέλος ανέπτυξε τους λόγους της δημιουργίας του κόμματος και είπε: «Από την ψήφο μας θα προκύψει η καλή ή η κακή επόμενη μέρα στη χώρα μας. Συμμετέχοντας στις διαδικασίες αντιληφθήκαμε ότι η Ελλάδα βουλιάζει και ότι κάποια κόμματα εδώ και 30 χρόνια μας κοροϊδεύουν. Μας έλεγαν ψέματα και δεν δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Είδαμε ανθρώπους να ξεπουλάνε την Ελλάδα αλλά είδαμε και έναν άνθρωπο μέσα στη Βουλή, τον Π. Καμένο, να σηκώνει το ανάστημά του. Αυτό μας άγγιξε και άρχισε να μας ενώνει».

Στη συνέχεια ο κ. Γιακουμέλος είπε ότι το κόμμα που εκπροσωπεί αλλάζει την πορεία της πατρίδας και ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι ελεύθερη. «Δεν μπορούμε να δεχόμαστε εντολές από τους Γερμανούς ή τους Γάλλους. Η ευρωπαϊκή ένωση είναι ένα επίτευγμα αλλά με την προϋπόθεση της ισοτιμίας των κρατών. Δυστυχώς αυτό δεν τηρήθηκε και τώρα χρειάζεται μια νέα πορεία» κατέληξε ο κ. Γιακουμέλος.

Ο υπ. Βουλευτής Τάσος Αντίοχος είπε ότι η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η χώρα μας ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να γίνει και ότι είναι επαίσχυντο αυτό που έκαναν κάποιοι, δηλαδή να συμβάλλουν στο να πουληθεί η Ελλάδα. Ειδική μνεία έκανε στα οικονομικά και είπε ότι τα ετήσια έσοδα της Ελλάδας είναι 90 δις ευρώ και από αυτά τα 45 πηγαίνουν για μισθούς και συντάξεις. «Μην φοβίζουν κάποιοι το λαό ότι θα κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις γιατί τα χρήματα του ελληνικού προϋπολογισμού φτάνουν για να τα καλύψουν αυτά» είπε ο κ. Αντίοχος.

Ακολούθως ο υπ. Βουλευτής Δημήτρης Αρβανίτης είπε ότι το κίνημα “Ανεξάρτητοι ΄Ελληνες” φτιάχτηκε μέσω της κοινωνικής δικτύωσης και βρήκε ανταπόκριση παντού . «Το πρόβλημα είναι τι γίνεται μέσα στη χώρα μας γιατί βρισκόμαστε κάτω από ζυγό. Τώρα μας διοικούν οι τοκογλύφοι και μπορεί οι λέξεις να ακούγονται βαριές, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να μας διώξουν από τη χώρα μας. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πρέπει να σκεφτούν πόση πολύτιμη είναι αυτή ειδικά τη φορά η ψήφος τους!» κατέληξε ο κ. Αρβανίτης.

Ο υπ. Βουλευτής Γιάννης Σκαρτσής στην τοποθέτησή του είπε ότι υπερέβησαν τις κομματικές γραμμές και τα σύνδρομα κι αυτό γιατί σκέφτηκαν το μέλλον των παιδιών τους. «Νικιέται όποιος λυγά! Εμείς αποφασίσαμε να πάμε απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την πατρίδα και έχουν κάνει συμβόλαιο θανάτου εξαθλιώνοντας την ελληνική οικογένεια. Οι πατεράδες μας έχτισαν με αίμα και κόπο την δημόσια περιουσία και τώρα κάποιοι ορέγονται αυτό το δημόσιο πλούτο. Χρησιμοποιούν τακτικές του ΔΝΤ με σοκ και δέος για να κάμψουν το λαό. Εμείς στις 6 Μαΐου θα είμαστε εκεί, στην κάλπη για να ψηφίσουμε» κατέληξε ο κ. Σκαρτσής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *