Ζάκυνθος

Παραμένουν τα προβλήματα υδροδότησης

Όσο περνά ο καιρός και προχωράμε στις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού συνεχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα προβλήματα έλλειψης νερού σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Η ΔΕΥΑΖ από την πλευρά της αναγνωρίζει το πρόβλημα και το αποδίδει στις γνωστές καταστάσεις που δημιουργούνται κάθε καλοκαίρι με την έλλειψη έργων υποδομής αλλά και στις βλάβες του δικτύου ύδρευσης.

Κάτοικοι από τον Πλάνο κατήγγειλαν χθες στον –Ε- ότι εδώ και τρεις ημέρες δεν έχουν πάρει νερό κι ακόμα ότι οι ποσότητες που φθάνουν είναι λόσο μικρές που αδυνατούν να γεμίσουν τα ντεπόζιτα των σπιτιών τους.

Από τον Ιούνιο μήνα έγινε εμφανής η έλλειψη νερού στα νοικοκυριά και αρκετές περιοχές από το νότιο και δυτικό τμήμα του νησιού έπεσαν θύματα αυτής της έλλειψης. Στις τουριστικές περιοχές μάλιστα οι κάτοικοι δηλώνουν ότι δεν είναι δυνατόν όλο το νερό να διατίθεται στα ξενοδοχεία και τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Στα γραφεία της ΔΕΥΑΖ θα πρέπει να βρεθεί λύση με μεταφορά νερού με κάποια από τις υδροφόρες και έτσι τα σπίτια να μπορούν να εξυπηρετηθούν έστω με αυτό τον τρόπο τώρα που είναι καλοκαίρι και οι ανάγκες μεγαλύτερες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *