Ζάκυνθος

Παραδίδεται το αρχικό έργο έως το καλοκαίρι και κόβεται η κατασκευή πεζοδρομίου αντί 900 χιλ. ευρώ

Της Αγγελικής Ξενόφου

Σε διαδικασία παράδοσης οδηγείται το έργο του Θεάτρου έως το καλοκαίρι ενώ αποσυνδέεται η δεύτερη εργολαβία του εξοπλισμού και του περιβάλοντος χώρου, από αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε αυτή την απόφαση οδηγήθηκε τελικά ο Δήμος μετά από διαβουλεύσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς και την εργολήπτρια εταιρεία.
 
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα  θα συγκροτηθεί επιτροπή για την προσωρινή παραλαβή του έργου που έχει γίνει μέχρι τώρα, δηλαδή με την πρώτη εργολαβία.

Ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς δήλωσε χθες στον -Ε- ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι και για το λόγο αυτό θα φροντίσει ώστε να προχωρήσει άμεσα η δεύτερη εργολαβία για τον εξοπλισμό, ενώ ο Δήμος θα αναλάβει με αυτεπιστασία την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, κόβοντας το κονδύλι των 900 χιλ. ευρώ που πρέβλεπε η πρόταση της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τις εργασίες αυτές.

Παρότι για όλα αυτά θα γίνει συζήτηση και ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο, η δημοτική αρχή θέλει να προλάβει τα χειρότερα  και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα όπως αυτά με άλλα έργα. Ήδη έχει περάσει πολύς καιρός ανεκμετάλλευτος  για το Δημοτικό Θέατρο αφού η προηγούμενη δημοτική αρχή ήθελε να εξασφαλίσει επιπλέον πιστώσεις και μάλιστα υψηλές για τα πεζοδρόμια και τα φυτά που θα μπουν στους εξωτερικούς χώρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *