Ζάκυνθος

Παράταση μέχρι τις 31 Απριλίου 2013 πήρε ο εργολάβος για το Δημοτικό Θέατρο

Εγκρίσεις για μια σειρά από έργα έκανε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στην τελευταία της συνεδρίαση που έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Δημαρχείο.

Μεταξύ άλλων η Επιτροπή αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας για την παράδοση του έργου του Δημοτικού Θεάτρου στον εργολάβο που το κατασκευάζει για να προχωρήσουν και οι δύο άλλες νέες εργολαβίες και να ολοκηρωθεί το έργο χωρίς ράβε-ξήλωνε.

Η κατασκευάστρια ζήτησε την παράταση η οποία έγινε αποδεκτή και πλέον υπάρχει χρονικό περιθώριο μέχρι τις 31 Απριλίου του 2013, διάστημα που μέσα ατο οποίο πρέπει να γίνει η προμήθεια και η τοποθέτηση του εξοπλισμού. 

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρωτόκολο προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου Ανακαίνιση – Ανάπλαση του πυρήνα του οικισμού Κοιλιωμένου πρώην Δήμου Αρτεμισίων με κόστος 167 χιλιάδες ευρώ. Επίσης εγκρίθηκε το πρωτόκολο προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίου περιοχής  Πατρινού – Ποταμίτη Δ.Δ. Κατασταρίου πρώην Δήμου Αλυκών με κόστος 12 χιλιάδες ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *