Κοινωνία

Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στο ΚΔΑΥ από το συνδυασμό του Αν. Κασσιμάτη

Η Δημοτική Παράταξη «Ζάκυνθος – Ανατροπή – Αναγέννηση» με επικεφαλής τον Αντώνη Κασσιμάτη που είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος, ανακοίνωσε ότι σήμερα θα γίνει κινητοποίηση για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η παράσταση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΦοΔΣΑ στο αεροδρόμιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Επικίνδυνη πλέον για την δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία της Ζακύνθου διαμορφώνεται η κατάσταση από την αδυναμία αποκομιδής των αποκριμάτων και τον σχηματισμό ανεξέλεγκτων χωματερών σε όλη την Ζάκυνθο.

Δυστυχώς το «έργο» επαναλαμβάνεται για μια ακόμα φορά Ιδιαίτερης σοβαρότητας πρόβλημα είναι επίσης η κατάρρευση της ανακύκλωσης και η μετατροπή του χώρου του πρώην ΚΔΑΥ σε ανεξέλεγκτη χωματερή. Γνωστή είναι η συμβολή σε αυτή την κατάρρευση, της «γκρίζας ανάθεσης» της λειτουργίας του ΚΔΑΥ σε ιδιώτη από το 2016 και η απουσία οποιασδήποτε δράσης εδώ και ένα χρόνο, που ο ιδιώτης εγκατέλειψε το ΚΔΑΥ

Τεράστιες είναι για όλα τα παραπάνω, οι ευθύνες της απερχόμενης διοίκησης του ΦΟΔΣΑ, τις οποίες άλλωστε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο η παράταξή μας έχει αποδώσει με τεκμηριωμένο τρόπο δημόσια αλλά και εγγράφως έχει καταθέσει στην δικαιοσύνη.

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει η δημοτική μας παράταξη την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ- ΚΔΑΥ στα πλαίσια σειράς δράσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *